Autor: Tanel Raig • 20. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa Lihatööstus jääb uuest aastast tegevjuhita

Saaremaa Lihatööstuse tegevdirektor Aivar Aru paneb uuest aastast ameti maha ja siirdub autoärisse, Audidega kaupleva Reval Auto Kuressaare esinduse palgale, kirjutab Meie Maa.

Suurärimees Vjatšeslav Leedole kuuluva Saaremaa Lihatööstuse juhatuse esimees Kristjan Leedo märkis, et 2010. aasta veebruarist lihatööstusega liitunud Aru asemele ei ole uut tegevjuhti esialgu plaanis palgata.

„Saime tegevjuhita hakkama ka enne Aivari tulekut ja aktiivselt uut juhti praegu ei otsi,“ ütles Kristjan Leedo. „Enne Aivari ametisse asumist oli firma juhtimine juhatuse käes. Uuest aastast ongi plaanis jätkata nii nagu enne Aivari aega, ehk tegevjuhi koht esialgu täitmata jätta. Mida toob aga kaugem tulevik, seda ei oska praegu keegi öelda.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077