Autor: Tanel Raig • 14. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere Lihakombinaadi töötajad peavad palgatõusuks tootma rohkem

Rakvere Lihakombinaat järgmise aasta eelarves palgafondi ei suurenda, mis aga ei tähenda ettevõtte juhi Anne Mere kinnitusel, et ettevõttes palgad ei tõuse.

Mere sõnul on eelarve koostamise protsess ettevõttes veel pooleli. Palgafondi tõusu eelarve siiski sisaldama ei hakka. „See aga ei tähenda, et palgad ei tõuse. Leiame võimalusi muutuda efektiivsemaks ning kasvatada palku optimeerimise võimalustega,“ selgitas Mere.

Mere väitel moodustavad palgad kuludest 40% ja muutused palkades avaldavad eelarvele väga suurt mõju. Tema ütlusel tõstavad palka ettevõtted, kes näevad mahtude kasvu. „Meie printsiip on konservatiivsus ja õhku eelarvesse ei hakka panema,“ lausus Mere. Ta lubab, et Rakvere Lihakombinaat otsib efektiivsust maja seest ning kasvavad mahud püütakse ära teha sama arvu inimestega ning palka tõsta selle arvelt.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077