Rakvere Lihakombinaadi töötajad peavad palgatõusuks tootma rohkem

Rakvere Lihakombinaat järgmise aasta eelarves palgafondi ei suurenda, mis aga ei tähenda ettevõtte juhi Anne Mere kinnitusel, et ettevõttes palgad ei tõuse.

Mere sõnul on eelarve koostamise protsess ettevõttes veel pooleli. Palgafondi tõusu eelarve siiski sisaldama ei hakka. „See aga ei tähenda, et palgad ei tõuse. Leiame võimalusi muutuda efektiivsemaks ning kasvatada palku optimeerimise võimalustega,“ selgitas Mere.

Mere väitel moodustavad palgad kuludest 40% ja muutused palkades avaldavad eelarvele väga suurt mõju. Tema ütlusel tõstavad palka ettevõtted, kes näevad mahtude kasvu. „Meie printsiip on konservatiivsus ja õhku eelarvesse ei hakka panema,“ lausus Mere. Ta lubab, et Rakvere Lihakombinaat otsib efektiivsust maja seest ning kasvavad mahud püütakse ära teha sama arvu inimestega ning palka tõsta selle arvelt.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara