Autor: Tanel Raig • 4. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lihatööstuses juhtub Saaremaal enim tööõnnetusi

Tööinspektsiooni statistika järgi juhtus viimase nelja aasta jooksul kõige rohkem tööõnnetusi Saaremaa lihatööstuses, kus viga on saadud 51 juhul, kirjutab ajaleht Meie Maa.

Alates 2008. aastast kuni tänaseni on Saaremaa Lihatööstus OÜ-s juhtunud 51 tööõnnetust, mida on enam kui kaks korda rohkem kui pingereas teisel kohal olevas Luksusjaht AS-is, kus sama ajavahemiku jooksul on toimunud 21 tööõnnetust. “Kui vaadata statistikat, selgub, et oleme liikunud tööõnnetuste vähenemise suunas,” kinnitas Saaremaa Lihatööstus OÜ tegevdirektor Aivar Aru.

Aru sõnul tuleb paraku tõdeda, et lähtuvalt töö iseloomust kasutab iga päev umbes 50 töötajat oma ettenähtud tööoperatsioonide tegemisel terariistu. Isiklikud töökaitsevahendid küll leevendavad tööõnnetuse tagajärgi, kuid ei suuda neid vältida.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077