Autor: Tanel Raig • 28. september 2011

Seminar tutvustab elektrituru reguleerijaid

Energiaseminaride sarja teisel seminaril tutvustatakse elektriturgu reguleerivaid institutsioone.

Advokaadibüroo GLIMSTEDT ja ASi Elering korraldatava seminaride sarja „Elektrituru põhialused“ teine seminar „Euroopa Liidu ja Eesti elektrituru regulaatorid“ toimub 12. oktoobril. Seminaril räägivad Advokaadibüroo GLIMSTEDT energiaõiguse jurist Moonika Kukke, Euroopa Komisjoni Eesti esinduse poliitikaosakonna juhataja Paavo Palk, Eleringi elektriturgude osakonna juhataja Ingrid Arus ja Konkurentsiameti energeetika ja veeteenistuse nõunik Kaspar Endrikson. Antakse ülevaade nii Euroopa Liidu institutsioonidest kui ka Eestis elektrituru regulaatori rolle täitvatest isikutest, selgitatakse iga regulaatori eesmärki elektrituru reguleerimisel, struktuuri, vastutusala, ülesannete jaotust, sh kokkupuutekohti teiste regulaatoritega, erinevaid töövorme, infoallikaid ja parimaid praktikaid ning koostöövõimalusi. Lähemat infot seminari kohta leiab SIIT.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077