Seminar tutvustab elektrituru reguleerijaid

Energiaseminaride sarja teisel seminaril tutvustatakse elektriturgu reguleerivaid institutsioone.

Advokaadibüroo GLIMSTEDT ja ASi Elering korraldatava seminaride sarja „Elektrituru põhialused“ teine seminar „Euroopa Liidu ja Eesti elektrituru regulaatorid“ toimub 12. oktoobril. Seminaril räägivad Advokaadibüroo GLIMSTEDT energiaõiguse jurist Moonika Kukke, Euroopa Komisjoni Eesti esinduse poliitikaosakonna juhataja Paavo Palk, Eleringi elektriturgude osakonna juhataja Ingrid Arus ja Konkurentsiameti energeetika ja veeteenistuse nõunik Kaspar Endrikson. Antakse ülevaade nii Euroopa Liidu institutsioonidest kui ka Eestis elektrituru regulaatori rolle täitvatest isikutest, selgitatakse iga regulaatori eesmärki elektrituru reguleerimisel, struktuuri, vastutusala, ülesannete jaotust, sh kokkupuutekohti teiste regulaatoritega, erinevaid töövorme, infoallikaid ja parimaid praktikaid ning koostöövõimalusi. Lähemat infot seminari kohta leiab SIIT.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara