Autor: Tanel Raig • 20. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nefab alustab uue tootmishoone ehitusega

Esmaspäeval paneb Nefab Eesti nurgakivi 4500 m² suurusele tootmishoone laiendusele. 4 miljonit eurot maksvat hoonet hakkab ehitama Messiehitus.

Lagedi tööstuspargis asuva ettevõtte praegune tootmis- ja laopind on 6500 m². Praegusel pinnal töötavaid tootmisvõimsusi kasutab ettevõte maksimumi piiril ja need ei suuda enam rahuldada nõudlust. Kontsernis Eesti vastutusel olevates regioonides – Eestis, Soomes, Lätis, Leedus ja Venemaal – on nõudlus kasvanud. Samuti on vähendatud tootmismahte Rootsis ja toodud neid üle Eestisse.

Tehtava investeeringu tulemusel Nefab Eesti tootmismahud kahekordistuvad. Kui eelmisel aastal töötas ettevõttes 65 inimest, siis praegu on tööl 115 töötajat ja uue laienduse valmimisel kasvab töötajate arv 200ni. Tehase laiendus valmis järgmise aasta kevadel.

Kümme aastat Eestis tegutsenud ettevõtte tänavune käibeprognoos on 20 miljonit eurot.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077