Autor: Tanel Raig • 26. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trükitööstus suurendab teisel poolaastal investeeringuid

Trükitööstus AS Folger Art on esimesel poolaastal kasvatanud käivet 15% võrra ning plaanib teisel poolaastal suurendada ka investeeringuid.

Folger Arti esimese poolaasta käive oli miljon eurot, mida on 15% võrra enam kui eelmise aasta esimesel kuuel kuul. Ettevõte on tänavu investeerinud trükiettevalmistusse ja trükiseadmetesse ligikaudu 120 000 eurot. Folger Arti juhataja Mait Sõõrde kinnitusel on plaanis teisel poolaastal investeeringuid kasvatada, investeerides täiendavalt ligikaudu 300 000 eurot.

Olulist tootmisvõimsuste kasvu investeeringud ei ole kaasa toonud. Sõõrde hinnangul on tööstuse võimsused investeeringute tulemusel kasvanud vaid 4%. Samas on muutunud tootmine efektiivsemaks, sest investeeringud andsid võimaluse loobuda kahest lihttöötajast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077