Autor: Tanel Raig • 4. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

President rõõmustab Silmeti üle

President Toomas Hendrik Ilves kohtus metallurgiaettevõtte Molycorp Silmeti nõukogu esimehe Mark A. Smith’i, tegevjuhi David O'Brock’i ja osaniku Tiit Vähiga.

President Ilves avaldas heameelt, et Eestis asub üks Euroopa suurimaid haruldaste metallide ja haruldaste muldmetallide tootjaid. “Ettevõte, mis annab sealjuures tööd poolele tuhandele inimesele,” ütles Eesti riigipea.

Ilves lisas, et Molycorp Silmet on suurepärane näide Eesti kõrgtehnoloogilisest ettevõttest, mis suudab kogu oma toodangu eksportida välisriikidesse.

Molycorp Silmeti tegevjuht David O'Brock kiitis Eesti head ärikliimat ning sõnas, et Eestil on head võimalused saada mainekaks kõrgtehnoloogia tootjaks maailmas.

Molycorp Silmet on metallurgiaettevõte. Tänavu aprillist kuulub 90% ettevõtte aktsiatest USA päritolu haruldaste metallide tootmisega tegelevale ettevõttele Molycorp ning 10 protsenti Tiit Vähi kontrollitavale ettevõttele Silmet Grupp. Ettevõte asub Sillamäel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077