Autor: Rainer Saad • 21. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ericssoni kasum paisus

Maailma suurima mobiilsete võrguseadmete tootja Ericssoni II kvartali kasum kasvas, kuid jäi alla analüütikute ootustele.

Ericssoni II kvartali kasum kerkis eelmise aasta 1,88 miljardilt Rootsi kroonilt 3,12 miljardini. Ettevõtte tulemust mõjutas tugev kroon. Bloombergi poolt küsitletud analüütikud ootasid 3,88 miljardi kroonist kasumit. Käive kasvas võrreldes möödunud aastaga 47,97 miljardilt 54,77 miljardi kroonini ehk 14%, mis on kooskõlas analüütikute ootustega.

Ericsson ütles, et nägi tugevat nõudlust Brasiilias, Hiinas, Saksamaal, Koreas ja Venemaal ning et Jaapani katastroof ettevõtet märkimisväärselt ei mõjutanud, sest tarnekett taastus kiiremini kui kardeti.

 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077