FOTOD: Kehra hiigelkatlad

Kehrasse transporditi täna öösel Horizon Tselluloosi ja Paber ASi tselluloosikeeduseadmeid. Seade pannakse kokku kahest katlast, mille laius on 5,3 meetrit ning kõrgus 18 meetrit ning kolmest akumulaatorist, mille mõõtmed on 4,8 meetrit ning 22 meetrit.

Kogu projekti maksumus on 9 miljonit eurot. Edaspidi aitavad aga uued katlad energia arvelt kokku hoida 2,5 miljonit eurot aastas. Uus tehnoloogia vähendab tselluloosi tootmise energiakulu 25% ning veekulu 1,3 miljoni kuupmeetri võrra aastas.


 

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara