FOTOD: Äripäev esitles Tööstuse võtmeisikute leksikoni

Täna ilmus Äripäeva leksikon „Tööstuse ja tootmise võtmeisikud 2011”. Esitlusel osalenud Arengufondi majanduseksperdi Heido Vitsuri sõnul on tööstussektorile seni põhjendamatult vähe tähelepanu pööratud.

Viimastel kümnenditel tormiliselt arenenud teenustemajandust ei oleks ilma tööstussektorita, ütles Vitsur, kes kirjutas raamatule ka eessõna. Tema kinnitusel tulevad majanduskriisist välja paremini need riigid, kellel on tugev tööstus. „Ja Eestil õnneks seda tööstust natuke on,” nendib Vitsur ja lisab, et tänu sellele oleme jõudnud juba lähedale majanduskriisieelsele tasemele. Tööstuse võtmeisikute leksikon aitab Vitsuri sõnul teha tuntumaks inimesi, kes on praeguse uue majanduskasvu vedurid.

Äripäeva leksikonis „Tööstuse ja tootmise võtmeisikud 2011” on kokku 2093 valdkonnaga seotud otsustaja andmed. Leksikoni saab tellida siit.


Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara