Autor: Tanel Raig • 14. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Äripäev esitles Tööstuse võtmeisikute leksikoni

Täna ilmus Äripäeva leksikon „Tööstuse ja tootmise võtmeisikud 2011”. Esitlusel osalenud Arengufondi majanduseksperdi Heido Vitsuri sõnul on tööstussektorile seni põhjendamatult vähe tähelepanu pööratud.

Viimastel kümnenditel tormiliselt arenenud teenustemajandust ei oleks ilma tööstussektorita, ütles Vitsur, kes kirjutas raamatule ka eessõna. Tema kinnitusel tulevad majanduskriisist välja paremini need riigid, kellel on tugev tööstus. „Ja Eestil õnneks seda tööstust natuke on,” nendib Vitsur ja lisab, et tänu sellele oleme jõudnud juba lähedale majanduskriisieelsele tasemele. Tööstuse võtmeisikute leksikon aitab Vitsuri sõnul teha tuntumaks inimesi, kes on praeguse uue majanduskasvu vedurid.

Äripäeva leksikonis „Tööstuse ja tootmise võtmeisikud 2011” on kokku 2093 valdkonnaga seotud otsustaja andmed. Leksikoni saab tellida siit.

Autor: Raul Mee
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077