Autor: Tanel Raig • 14. juuni 2011

FOTOD: Äripäev esitles Tööstuse võtmeisikute leksikoni

Täna ilmus Äripäeva leksikon „Tööstuse ja tootmise võtmeisikud 2011”. Esitlusel osalenud Arengufondi majanduseksperdi Heido Vitsuri sõnul on tööstussektorile seni põhjendamatult vähe tähelepanu pööratud.

Viimastel kümnenditel tormiliselt arenenud teenustemajandust ei oleks ilma tööstussektorita, ütles Vitsur, kes kirjutas raamatule ka eessõna. Tema kinnitusel tulevad majanduskriisist välja paremini need riigid, kellel on tugev tööstus. „Ja Eestil õnneks seda tööstust natuke on,” nendib Vitsur ja lisab, et tänu sellele oleme jõudnud juba lähedale majanduskriisieelsele tasemele. Tööstuse võtmeisikute leksikon aitab Vitsuri sõnul teha tuntumaks inimesi, kes on praeguse uue majanduskasvu vedurid.

Äripäeva leksikonis „Tööstuse ja tootmise võtmeisikud 2011” on kokku 2093 valdkonnaga seotud otsustaja andmed. Leksikoni saab tellida siit.

Autor: Raul Mee
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077