Autor: Väinu Rozental • 19. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leibur: Prisma hinnakülmutus ei tekita meis mingeid emotsioone

Ehkki ka üks meie toode on sattunud sinna nimekirja ei pane Prisma teade hindade külmutamise kohta meid ahhetama, kinnitas ASi Leibur juhatuse esimees Asso Lankots.

„Prisma lubadus mitte langetada teatud toodete hindu ei mõjuta absoluutselt meie plaane,“ ütles Lankots. „Me üritame oma asja ajada ja vaatame, kuidas turu peal asjad toimivad ja kuidas me vastavalt sellele toimetada saame.“

Lankotsi andmeil on Prisma nimekirja sattunud Leiburi Ruks. „See suuremakaaluline toode on üks meie põhitooteid, aga samas ei ole ta ka meie enimostetud toode,“ täpsustas Lankots. Enamat ei soovinud ta kommenteerida. „Ma ei saa meie ja kliendi vahelisi suhteid kommenteerida ja pealegi on igal turuosalisel õigus oma käitumist kujundada,“ sõnas ta.

Prisma Peremarket teatas täna, et seoses Eestis toimunud kiire hinnatõusuga otsustasid nad enam kui 20 põhitoote hinnad aasta lõpuni külmutada. Rimi teatas selle peale, et pikas perspektiivis maksab tarbija valitud toodete staatilised hinnad teiste kaupade hinnatõusuga kinni.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077