Autor: Alyona Stadnik • 10. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puusaag: oluline on haritus

Oluline pole haridus, vaid haritus - kui kiiresti on inimene võimeline õppima, hindab Wolf Groupi juhatuse esimees Jaan Puusaag.

„Toimiva meeskonna loomine on ettevõtte jaoks kõige olulisem. Tootmises on inimesed, kes remondivad ka masinaid ning nad teevad seda rõõmuga," kirjeldas Puusaag oma töölisi tänasel Sampo Liidrite Foorumil. 

Puusaag kinnitab, et teda ei huvita töölepalgatava inimese haridus ega hinded. "Mind huvitab haritus - kui kiiresti ta õpib ja kas ta õpib iseseisvalt või peab tal kätt hoidma."

Puusaagi sõnul kulub töötajal keskmiselt aasta enne, kui ta hakkab aru saama, mida ta teeb (ja peab tegema). "Meie ettevõttes on üle poole töötajaist töötanud viis aastat ja kolmandik üle seitsme aasta. Kui sa näed, et inimesel kaob sära ära, on parem võtta uus inimene ja minna sõbralikult lahku," märkis Puusaag.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077