Autor: Silvia Kruusmaa • 28. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oliver Kruuda firma jättis töötajad saatuse hoolde 

Ärimees Oliver Kruudale kuuluva Järle pagaritööstuse töötajad on teadmatuses, kuna neile ei ole juba neli kuud järjest palka makstud, samas ei ole nad ka koondamisteadet saanud.

Ligi saja inimese tulevik on kaetud saladuselooriga, kuna ettevõtte juhtkond ei anna mingeid selgitusi. Töötukassa Ida-Virumaa osakonna juhataja Maie Metsalu ütles ajalehele Põhjarannik, et Järle juhtkonna ükskõiksus ja hoolimatus oma töötajate suhtes on enneolematu, vahendas ERRi venekeelne uudisteportaal.

Kohtutäitur Natalja Malahhova, kes tegeleb ettevõtetelt raha väljanõudmisega töötajate kasuks, keda kaitseb tööinspektsioon, selgitas, et tema ei suuda firma juhatusega kontakti saada - kõik saadetud teated tulevad tagasi märkega, et antud aadressil sellenimelist firmat ei eksisteeri.

Järle arvete arestimine ei ole samuti tulemusi andnud, kuna raha arvetel ei ole, vaatamata sellele, et Tallinna kohtutäitur Risto Sepp on pannud müüki kaks firmale kuuluvat kinnisvaraobjekti, millele on määratud hüpoteek suuruses 13 miljonit krooni tänavu veebruaris registreeritud firma Westlink OÜ kasuks, mis kuulub nö likvideerijale Jaanus Silmale.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077