Koppel: tõenäoline, et Baltika turuhind kukub läbi emissioonihinna

Sel korral pole emisiooni garanteerimisest juttu olnud ja praegu on tõenäoline, et turuhind kukub läbi emissioonihinna, kommenteeris SEB privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel.

„Vaadake, kui organismi ei suudeta reaalselt ja normaalselt funktsioneerima panna, reaalset verejooksu peatada, peab aeg-ajalt ikka vereülekandega organismi turgutama,“ selgitas Koppel Baltika aktsiakapitali suurendamise soovi kui objektiivset vajadust.

Et Baltika kui organism normaalselt funktsioneeriks, Koppel enda sõnul veel näinud pole.

Koppel märkis, et eelmise emissooni ajal oli emissoon garanteeritud, kuid sellel korral pole garanteerimisest juttu olnud. „Praegu on tõenäoline, et turuhind kukub läbi emissioonihinna. Ja sellisel juhul peaks investor juba enda käest küsima, et miks siis emissioonist osta?“ sõnas ta. 

Tänane Baltika aktsiahinna langus on Koppeli arvates seotud sellega, et emissioon ei olnud garanteeritud ning kindlusetus on üsna suur. „Kes ütleb, et kolme või kuue kuu pärast jälle emissiooni tegema ei hakata?“ väljendas strateeg kõhklusi.

Osale arutelus

  • Birjo Must

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara