Birjo Must • 19 aprill 2011
Jaga lugu:

Koppel: tõenäoline, et Baltika turuhind kukub läbi emissioonihinna

Sel korral pole emisiooni garanteerimisest juttu olnud ja praegu on tõenäoline, et turuhind kukub läbi emissioonihinna, kommenteeris SEB privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel.

„Vaadake, kui organismi ei suudeta reaalselt ja normaalselt funktsioneerima panna, reaalset verejooksu peatada, peab aeg-ajalt ikka vereülekandega organismi turgutama,“ selgitas Koppel Baltika aktsiakapitali suurendamise soovi kui objektiivset vajadust.

Et Baltika kui organism normaalselt funktsioneeriks, Koppel enda sõnul veel näinud pole.

Koppel märkis, et eelmise emissooni ajal oli emissoon garanteeritud, kuid sellel korral pole garanteerimisest juttu olnud. „Praegu on tõenäoline, et turuhind kukub läbi emissioonihinna. Ja sellisel juhul peaks investor juba enda käest küsima, et miks siis emissioonist osta?“ sõnas ta. 

Tänane Baltika aktsiahinna langus on Koppeli arvates seotud sellega, et emissioon ei olnud garanteeritud ning kindlusetus on üsna suur. „Kes ütleb, et kolme või kuue kuu pärast jälle emissiooni tegema ei hakata?“ väljendas strateeg kõhklusi.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077rain.jyristo@aripaev.ee