Autor: Kadrin Karner • 31. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO: "Tahate, et ma lööksin rusika lauale!?"

Andrus Ansip kommenteeris valitsuse pressikonverentsil Eesti Energia plaanitavat 13% hinnatõusu.

Eile teatas Eesti Energia, et Jaotusvõrk on esitanud konkurentsiametile taotluse, milles tahetakse tõsta võrgutasusid 13%, mis omakorda tooks kaasa 6%-lise hinnatõusu tarbijale.

Mullu oktoobris, kui Jaotusvõrk esitas taotluse tõsta võrgutasusid rohkem kui 18%, nimetas Ansip seda nahaalsuseks ja lauslolluseks. "Kust kohast saab kellelgi tulla idee tõsta jaotusvõrkudele tasu siis 18,6 protsenti või mis ta iganes oli? Mis on juhtunud? 20 protsenti! Kas torm avas kellegi silmad või? Kas ettevõttes üldse ei teata, missugune see tehniline seis on jaotusvõrkudes või? Minu meelest täiesti mõeldamatu niisugune hinnatõusu küsimine üleüldse," kritiseeris Ansip toona.

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077