Electrolux koondab

Electrolux sulgeb Kanadas tehase ja koondab Euroopas 800 töötajat, mis on üheks viimasteks sammudeks kaheksa aastase eesmärgi osas viia tootmine madalamate tootmiskuludega riikidesse, vahendab Bloomberg.

Electrolux sulgeb Kanades Quebecis L´Assomptioni tehase 2013. aastal ja see otsus mõjutab 1300 töökohta. Euroopas kaotatakse töökohti 2011. ja 2012. aastal. Kus Euroopas täpsemalt töökohad kaovad, seda ettevõte ei teatanud. Ümberkorraldustega seoses saab ettevõte neljandas kvartalis 850 mln Rootsi krooni suuruse kulu.

„L’Assomptioni tootmine viiakse üle uude tehasesse, mille asukohast anname me varsti teada,“ teatas Frigidaire külmikutootja.

Electrolux on maailmas teine kodumasinatootja, esikohal on Whirlpool. Rootsi kompanii hakkas juba 2004. aastal viima tootmist madalamate kuludega maadesse. See muutus peaks ühele poole saama tuleval aastal ja läheb kokku maksma umbes 8,5 miljardit Rootsi krooni. Alates 2013. aastast peaks programmist tekkima aastas säästu 3,4 miljardit Rootsi krooni.

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara