Autor: Anu Jõgi • 23. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cargotec koondab Soomes

Sadamaseadmeid tootev Cargotec pakub Soomes koondatavatele inimestele tööd Poolas, kirjutab Kauppalehti.

Eestiski tehast omav Cargotec teatas septembris ametiühingutega alanud läbirääkimiste tulemustest, ettevõte koondab 90 töötajat poolteise aasta jooksul. Lisaks saadetakse endiselt osa töötajaid sundpuhkusele.

Cargotec kavatseb Tampere üksuse muuta tehnoloogiakeskuseks. Osale ettevõtte töötajatest pakutakse võimalust asuda tööle Poola, kus ettevõte avas koostetehase.

Cargotec annab praegu Soomes tööd 1300 inimesele, kellest 430 on ametis Tamperes. Kokku on ettevõttel 9800 töötajat.

Cargoteq tegi eelmisel aastal Eestisse ühe metallitööstuse suuremaid investeeringuid, avades Narvas augustis 300 miljonit krooni maksma läinud komponentide tehase laienduse, kus saab tööd üle 500 inimese.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077