Autor: Romet Kreek • 28. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ABB kvartalikasum tuli üle ootuste

Maailma suurima elektrivarustusseadmete tootja ABB kolmanda kvartali puhaskasum ületas analüütikute ootuseid, vahendab Bloomberg.

Mulluselt miljardilt dollarilt langes puhaskasum 774 miljonile dollarile. Käive jäi muutumatult 7,9 miljardile dollarile. Analüütikud ootasid ettevõttelt 668 miljoni dollari suurust puhaskasumit 7,82 miljardi dollarilise käibe juures. Tellimused kasvasid 18 protsenti.

Mullu kolmandas kvartalis sai ettevõte 380 miljonit dollarit erakorralist tulu provisjonide muutmisest.

Baastellimused ehk need, mis on väiksemad 15 miljonist dollarist, kasvasid kvartalis 15 protsenti. Suured tellimused kasvsid kohalikes valuutades 32 protsenti. Suured tellimused moodustasid 20 protsenti kõigist tellimsutest. Septembri lõpu seisuga oli ettevõttel tellimusi 26,6 miljardi dollari eest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077