ABB võitis Suurbritannias suure võrguhaldustellimuse

Energeetika- ja automaatikatehnoloogia kontsern ABB Group võitis Suurbritannias võrguettevõtte National Grid suure tellimuse turujuhtimissüsteemi tarnimiseks, mis aitab tasakaalustada energia pakkumist ja nõudlust terves riigis.

National Gridi praeguse süsteemi, mis juhib Suurbritannia 55 000 megavatti ületavat elektrinõudlust, vahetab välja Network Manageri turujuhtimissüsteem (MMS). Tegemist on lahendusega, mis võimaldab ühendada taastuvaid energiaallikaid. Peale selle suurendab süsteem selliste rakenduste nagu automatiseeritud jaotuse ja ülekandekindluse töövõimet, kuid vähendab samal ajal mõju turuosalistele, teatas ettevõte.

MMS on osa Ventyxi pakutavast komplektist Network Manager, mille ABB selle aasta alguses soetas. Ventyx pakub äritarkvara, energiaturu andmeid ja professionaalseid teenuseid.

National Grid on rahvusvaheline energeetika- ja gaasiettevõte, kellele kuulub kõrgepinge-elektrivõrk Inglismaal ja Walesis ning kes haldab süsteemi kogu Suurbritannias.

ABB on ülemaailmne tehnoloogiaettevõte energeetika ja automaatika valdkonnas, mille kliendid on infrastruktuuri- ja tööstusettevõtted. ABB kontsern annab tööd ligi 117 000-le inimesele sajas riigis. Eestis tegutseb ABB alates 1992. aastast.

Osale arutelus

  • Silvia Kruusmaa

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara