AS Pere Leib lõpetab Pärnus leivatootmise ja koondab ligi 60 inimest, kuid jätkab siiski paarikümne töötajaga saia küpsetamist ning kama ja riivsaia valmistamist.
AS Pere Leiva Pärnu tootmises toimuv meenutab koera saba jupikaupa raiumist, vahendas "Aktuaalne kaamera". Mai keskel koondati seoses kondiitritsehhi sulgemisega 36 inimest. Firma kohvikus müüakse küll saikesi ja torte, aga need on toodud juba Tartu tootmistsehhist. Täna said töötajad teada, et leivatootmine Pärnus lõpeb ja töö kaotab 57 inimest.
Seotud lood
Tänapäevane tootmisprotsesside planeerimine nõuab tõhusust – täpsust ja kiirust, mida ei ole võimalik saavutada ilma operatiivsete reaalaja andmeteta. See teema tõusis teravalt esile Covidi ajal, kui tarneahelad olid tugevalt häiritud, ning on jätkuvalt väga oluline, sest rahvusvaheline ärikeskkond on endiselt volatiilne.