AS Pere Leib lõpetab Pärnus leivatootmise ja koondab ligi 60 inimest, kuid jätkab siiski paarikümne töötajaga saia küpsetamist ning kama ja riivsaia valmistamist.
AS Pere Leiva Pärnu tootmises toimuv meenutab koera saba jupikaupa raiumist, vahendas "Aktuaalne kaamera". Mai keskel koondati seoses kondiitritsehhi sulgemisega 36 inimest. Firma kohvikus müüakse küll saikesi ja torte, aga need on toodud juba Tartu tootmistsehhist. Täna said töötajad teada, et leivatootmine Pärnus lõpeb ja töö kaotab 57 inimest.
Seotud lood
Tulevikukindel tööstus vajab hooneid, mis on nutikalt planeeritud, energiatõhusad ning lihtsalt kohandatavad vastavalt muutuvatele vajadustele. Need omadused ei taga mitte ainult efektiivset tootmist, vaid aitavad ka hoida püsikulusid kontrolli all ja tagavad hoone pikaajalise kasutatavuse.