Autor: Indrek Kald • 9. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alar Pink taas Oliver Kruuda palgal

Piimatööstuse Tere turundustegevust ja tootearendust hakkab juhtima Alar Pink, kes aastail 2001–06 vastutas sama valdkonna eest ka Kalevis.

Tere suuromaniku ja vastse juhatuse esimehe Oliver Kruuda sõnul on Pink valdkonna särav spetsialist. "Kui ma täna räägin Orkla inimestega, siis nad on Kalevi kaubamärgi staatusega erakordselt rahul. Vähesed teavad ja veel väiksem hulk inimesi julgeb seda öelda, et see on suuresti olnud Alari ja tema meeskonna töö. Sarnast panust ootame Alarilt ka Teres," rääkis Kruuda. Tema sõnul täieneb Tere meeskond lähiajal veel mitmete oma ala tipptegijatega.

Pingi sõnul on Tere väga tugev ja Eesti jaoks oluline ettevõte. "Tean Tere tegemisi viimasel kümnel aastal päris hästi, kuid just viimase paari aasta areng on olnud väga muljetavaldav. Soovin anda oma panuse, et turundus- ja tootearendustegevus toetaks ettevõtte järjest kasvavaid ambitsioone," sõnas ta.

Alar Pink on lõpetanud Tallinna Pedagoogikaülikooli sotsiaalteaduskonna reklaami ja meedia erialal ning lisaerialana psühholoogia. Pink on töötanud lisaks ASile Kalev Chocalate Factory ka ASis Kalev Meedia juhatuse esimehena, reklaamiagentuuris Adell Saatchi & Saatchi ning Tallinna linnapea nõunikuna.

Piimanduskontsern ja tuntuimaid toiduainetööstusettevõtteid Tere annab tööd enam kui 570-le inimesele Tallinnas, Paides, Viljandis ja Põlvas. Ettevõte toodab oma brändide all kokku erinevat 250 piima- ja juustutoodet, millest tuntuimad on Tere, Hellus, Merevaik, Emma, Mumuu, Kohuke, Black Mama ja Meloodia. Tere omanikfirma on Oliver Kruudale kuuluv AS Luterma.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077