Heleni pudruhelveste tootja ennatlikku hinnatõusu ei tee

Kuigi Heleni kaubamärgi all pudruhelbeid tootva Sangaste Linnas AS juht Pille Pokk hinnatõusu ei välista, tuleb see alles, siis kui olukord on selgem ning kui ettevõtel uusi viljatehinguid teha vaja on.

“Kindlasti ei tee me mingeid ennatlikke hinnatõuse. Alles siis kui olukord teada ja hakkame viljatehinguid tegema siis me teeme hinnatõusu aga praegu ei oska ma küll öelda kindlat otsust, kas me tõstame hinda,” rääkis Pokk, kelle sõnul Sangaste Linnasel pikki lepinguid ei ole ning toorainet soetatakse turuhinnaga.

Pokk rääkis, et kui Eesti viljasaak tuleb hea siis ei pruugi väga suurt hinnatõusu tullagi. Kas ta arvate, et paanika läheb varsti üle? “Ma arvan küll, sest prognoosid viljasaagile Eestis on ju pigem head,” vastas ta.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara