Autor: Kadrin Karner • 7. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heleni pudruhelveste tootja ennatlikku hinnatõusu ei tee

Kuigi Heleni kaubamärgi all pudruhelbeid tootva Sangaste Linnas AS juht Pille Pokk hinnatõusu ei välista, tuleb see alles, siis kui olukord on selgem ning kui ettevõtel uusi viljatehinguid teha vaja on.

“Kindlasti ei tee me mingeid ennatlikke hinnatõuse. Alles siis kui olukord teada ja hakkame viljatehinguid tegema siis me teeme hinnatõusu aga praegu ei oska ma küll öelda kindlat otsust, kas me tõstame hinda,” rääkis Pokk, kelle sõnul Sangaste Linnasel pikki lepinguid ei ole ning toorainet soetatakse turuhinnaga.

Pokk rääkis, et kui Eesti viljasaak tuleb hea siis ei pruugi väga suurt hinnatõusu tullagi. Kas ta arvate, et paanika läheb varsti üle? “Ma arvan küll, sest prognoosid viljasaagile Eestis on ju pigem head,” vastas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077