Elcoteqi kahjum kängus

Elcoteq teatas, et ettevõte on oluliselt paranenud võrreldes esimese kvartaliga, vahendab Hugin online.

Teise kvartali käive kahanes aastaga 436 mln eurolt 332,3 mln eurole. Ärikahjum kahanes 11,5 mln eurolt 6,9 miljonile. Restruktureerimiskuludeta oleks ärikahjum kahanenud 11 mln eurolt kolmele miljonile. Maksueelne kahjum vähenes 23,4 miljonilt eurolt 1,7 miljonile. Elcoteqi kahjum aktsia kohta vähenes 67 eurosendilt 18 eurosendile.

„2010. aasta teine kvartal tõestas selgelt, et me oleme võimelised taastama klientide usaldust varem sel aastal ettevõetud sammude tulemusel, et tugevdada bilanssi,“ ütles Elcoteqi juhatuse esimees Jouni Hartikainen. „Uue toote elutsükli teenuse strateegia on kundede poolt hästi vastu võetud. Alustasime edukalt Hiinas Philipsile LED valgustustoodete tootmist.

Kolmanda kvartali käive tuleb teise kvartali omast väiksem, kuna Sharp otsustas juuli alguses KIN nutitelefoni toodete tellimused peatada. Ärikasum peaks kolmandas kvartalis kasvama võrreldes teise kvartaliga.

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara