Autor: Indrek Kald • 10. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

12 Eesti firmat sõidab Pariisi militaarmessile

12 Eesti ettevõtet osaleb Eesti Kaitsetööstuse Liidu egiidi all esmakordselt rahvusvahelisel kaitsetööstuse messil Pariisis.

Messile sõidab 12 liidu liiget: Bioconsult OÜ, Combat Armoring Group AS, Defendec OÜ, Englo OÜ, Eesti Vanglatööstus AS, Fortestar OÜ, Galvi-Linda AS, Harju Elekter Elektrotehnika AS, Nefab Packaging OÜ, Regio AS, Water Technology Partners OÜ ja Webmedia AS. Kaitsetööstuse liidu poolt on messi kutsutud külastama ka koostööpartnerid.

Kaitsetööstuse liit osaleb 14.–18. juunil Pariisis toimuval rahvusvahelisel kaitsetööstuse messil Eurosatory 2010 esmakordselt. Osalemist toetavad EAS ja kaubandus-tööstuskoda.

MTÜ Eesti Kaitsetööstuse Liit asutati veebruaris 2009. Kaitsetööstuses või selle sidusvaldkondades tegutsevate ettevõtete katusorganisatsiooni eesmärk on luua paremaid võimalusi enda liikmesettevõtetele kaitseotstarbeliste teenuste ja kaupade turgudel ja seeläbi panustada Eesti kaitsevõime tugevdamisesse ja majanduse arengusse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077