Autor: Väinu Rozental • 22. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võrumaa saeveski Barrus on omanikku vahetamas

Lisaks mõned nädalad tagasi uue omaniku leidnud ASile Wermo on AS Barrus teine suur Võrumaa ettevõte, mis on omanikku vahetamas.

Viimased päevad on pannud kahisema Võru äriringkonnad, sest kvaliteetse saematerjali ja liimpuidu valmistamisele spetsialiseerunud Barruse enamusosaluse müügiprotsess on lõpusirgel ja ettevõte on leidnud Rootsist uue tuumikomaniku, kirjutas Võrumaa Teataja.

„Ei kommenteeri,” andis Võru külje all Verijärvel tegutseva aktsiaseltsi Barruse finantsjuht Janar Tammjärv ettevõtte müügiprotsessi kohta kommentaari, lisades, et ettevõtet veel müüdud ei ole.

Võrumaa suurima saetööstuse ASi Toftan juht Martin Arula ütles, et temani jõudnud info kohaselt on tegemist omanike struktuuri muutusega, kus uus omanik tuleb ettevõttese sisse suurosalusega. „Arvan, et omanikeringi muutus ei too kaasa mingeid olulisi arenguid Eesti teiste puidutöötlejate jaoks,” ütles Arula, „vaevalt, et tuuakse sisse täiendavaid kompetentse, mis firma konkurentsivõimet parandavad.”

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077