Autor: Anne Oja • 16. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Katar ootab naftahinnale jätkuvat survet

OPECi riikide hulka kuuluv Katar prognoosib Euroopa võlakriisi tõttu naftahinnale jätkuvat survet alanemise suunas, vahendas Arabian Business.

Nafta hind ei peegelda nõudlust ja pakkumist, vaid kahjuks tagatisi, eriti Euroopas, ütles Katari energeetikaminister Abdullah bin Hamad al-Attiyah laupäeval ja see muudab turud tema sõnul närviliseks.

Toornafta hind kukkus USAs reedel 3%, saavutades viimase kolme kuu madalaima taseme.

OPECi peasekretär Abdullah al-Badri ütles 9. mail, et rahvusvahelisel naftaturul valitseb ülepakkumine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077