Autor: Anne Oja • 7. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Büroodisain OÜ jätkab kalendrite tootmist

Balti riikide juhtiv koolipäevikute ja kalendrite tootja Büroodisain OÜ tegutseb 1. aprillist 2010. uue emafirma Schneider Grupi koosseisus, teatas ettevõte.

Büroodisain OÜ on kalendreid ja koolipäevikuid valmistanud alates 1995. aastast. 15. aastase kogemusega ettevõtte jätkab edukalt uue omaniku käe all kalendrite ning koolipäevikute ja teiste koolikaupade tootmist Balti riikide turule.

Büroodisain OÜ tegutseb lisaks Eestile aktiivselt ka Leedus ja Lätis.

Büroodisaini kalendrid ja koolipäevikud kannavad kaubamärki „Timer“. Ühine äri sakslastega avas Büroodisainile senisest suuremad võimalused toota lisaks Eestile ka Saksamaal.

Schneider Grupp, mis Euroopas tuntud Brunneni kaubamärgi all, on enam kui 100 aasta vanune ettevõte. Lisaks Büroodisainile Eestis, omandas Schneider Grupp endise Ajasto Diary Grupi müügiettevõtted ka Norras, Soomes ja Rootsis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077