Autor: Meelis Mandel • 4. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liviko tuli välja Läti rahvusviinaga

Täna, mil Läti tähistab riigi 20. taasiseseisvumispäeva, tuli Liviko Läti turule Namejs nime kandva viinaga, mida markeerib kui Läti rahvusviina, kirjutab news2biz.

Liviko Läti marketingijuht Igors Dobrovolskis ütles, et ettevõte kulutab viina turustamisele Lätis sel aastal üle kahe miljoni krooni.

Uus viin tuli välja üdini patriootliku kampaaniaga – pudel ja silt sisaldavad traditsioonilisi Läti rahvusmotiive, viina slogan on „Tõeliselt lätipärane“ ja toote veebiküljele on kuhjatud fakte Läti ajaloost.

Kõigest hoolimata segatakse ja villitakse viin Eestis, mis Dobrovolskise sõnul ei tohiks siiski viina rahvuslikku sära tuhmimaks muuta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077