Autor: Kristi Malmberg • 8. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maag Konservitööstus kasvatas märtsis eksporti 70%ni

Maag Konservitööstuse märtsi kuu käibest moodustas eksport 70%, teatas ettevõte.

Peamisteks ekspordiartikliteks olid veise- ning kalkuniliha konservid omas mahlas ja suurimateks sihtriikideks Saksamaa, Leedu ning Itaalia.

Maag Lihatööstuse juhataja Olle Hormi sõnul oli märtsi kuu käive 5 miljonit krooni, millest eksport moodustas 3,5 miljonit. „Tegu on üle aegade ühe parima müügitulemusega, mis tõestab, et eksport omab Eesti konservitööstuses märkimisväärset positsiooni,“ ütles Horm. Ta lisas, et ettevõte eksportis märtsis välisturgudele ühtekokku ligi kolmsada tuhat toosi konservi.

Maag Konservitööstuse suurima ekspordimahuga riigid on Saksamaa, Leedu ning Itaalia.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077