Autor: Anne Oja • 30. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tere müüs pasha kohupiima enne poodi jõudmist ära

Eesti suurim toiduainetööstus Tere tõi spetsiaalselt lihavõttepühadeks turule pasha kohupiimakreemi, mis osutus ettevõtte andmetel nii menukaks, et kogu kaup müüdi juba ette ära.

Tere turundusosakonna juhataja Anne Tääkre sõnul saab rääkida uuest müügile toodud tootest, mis on väga populaarne juba enne piimalettidele jõudmist. ”Esimese nädala tellimused osutusid suuremaks, kui planeeritud kuu müük kokku. Loomulikult on oma osa lihavõttepühadel, kuid Tere kavatseb jätkata pasha kohupiimakreemi tootmist ka peale pühi,” rääkis Tääkre.

Tere pasha kohupiimakreemis on kasutatud samu komponente, mida samanimelise lihavõtteroa valmistamisel, kuid toote rasvasisaldus on madalam kui kodus valmistatud pashal.

Sellel nädalal jõuab pasha kohupiimakreem müüki ka kauplustesse. 380 grammise topsi orienteeruv hind on 17 krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077