Autor: Kristi Malmberg • 26. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB hakkas tarbima rohelist energiat

Eesti esimese pangana ja suurettevõttena katab SEB enamuse oma energiavajadusest rohelise energiaga, teatas pank.

Alates märtsikuust ostab SEB 75,2% kasutatavast elektrienergiast taastuvatest energiaallikatest toodetud energiana. Mitmed hooned, nagu näiteks panga peahoone Tornimäel on läinud täielikult üle rohelise energia kasutamisele.

SEB kontorihoonete küte, valgustus ja muu energiatarbimine tootis 2008. aastal 60% kõikidest ettevõtte heitmetest. SEB keskendub antud heitmete vähendamisele, tarbides hoonetes vähem energiat ja kasutades rohkem taastuvenergiat.

Rohelist energiat ostab SEB Eesti Energialt ning see on toodetud 100 % taastuvatest energiaallikatest, peamiselt tuulest ja veest.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077