Maag Lihatööstus otsib suveks lisatöökäsi

Maag Lihatööstuse juht Olle Horm ütles, et ettevõte valmistub suvehooajaks ning vajab esialgu 15 uut töötajat.

„Tegemist on suvehooaja töölistega, keda me otsime,“ mainis Horm. „Kuna suvi  kohe- kohe hakkab nagu aknast välja vaadates on näha, algab suvetoodete müük, mis on kangesti käsitöö mahukas ja suveperioodiks on vaja lisatööjõudu, et tellimused ära täita,“ selgitas mees.

Hormi sõnul on suvel grillimiste hooajal müügimahud 10-15% suuremad. „Enamus tooted, nagu grillvorstid-toorvorstid nende käsitööosa on suurem, siis on meil suveks vähe rohkem inimesi vaja,“ selgitas ta.

Küsimusele, kas ettevõte piirdub  vaid 15 uue töötaja värbamisega, vastas Horm, et selgub läbimüügist. „Ei ega meil halvasti ei lähe, aga hetkel on tingitud töötajate vajadus suvehooajast,“ rõhutas ta. „Kui meil peaks hästi minema, siis ilma inimesteta me hakkama ei saa,“ lisas Horm.

Osale arutelus

  • Jaana Pikalev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara