Autor: Jaana Pikalev • 26. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maag Lihatööstus otsib suveks lisatöökäsi

Maag Lihatööstuse juht Olle Horm ütles, et ettevõte valmistub suvehooajaks ning vajab esialgu 15 uut töötajat.

„Tegemist on suvehooaja töölistega, keda me otsime,“ mainis Horm. „Kuna suvi  kohe- kohe hakkab nagu aknast välja vaadates on näha, algab suvetoodete müük, mis on kangesti käsitöö mahukas ja suveperioodiks on vaja lisatööjõudu, et tellimused ära täita,“ selgitas mees.

Hormi sõnul on suvel grillimiste hooajal müügimahud 10-15% suuremad. „Enamus tooted, nagu grillvorstid-toorvorstid nende käsitööosa on suurem, siis on meil suveks vähe rohkem inimesi vaja,“ selgitas ta.

Küsimusele, kas ettevõte piirdub  vaid 15 uue töötaja värbamisega, vastas Horm, et selgub läbimüügist. „Ei ega meil halvasti ei lähe, aga hetkel on tingitud töötajate vajadus suvehooajast,“ rõhutas ta. „Kui meil peaks hästi minema, siis ilma inimesteta me hakkama ei saa,“ lisas Horm.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077