Autor: Kadrin Karner • 20. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Opel loob Poolas 700 töökohta

General Motorsi Euroopa üksus Opel plaanib luua oma Poola tehases sel aastal 700 töökohta, et hakata Poola tehases tootma uut Opel Asta IV mudelit.

Tehas hakkab töötama 24 tundi ööpäevas, minnes kahe vahetuse süsteemilt üle kolme vahetuse süsteemile. „Seda on plaanitud juba tükk aega ja see hakkab tööle aasta keskpaigas,“ ütles Opeli kõneisik Ulrich Weber BBCle.?

Töökohtade loomise uudise näol on tegemist vastuolulise uudisega, kuna Poola Gliwice tehases töötab praegu 2500 inimest, mis on 500 inimest vähem kui aasta varem.

Kõigele vaatamata on General Motorsi juhtkond otsustanud koondada 8 300 inimest üle kogu Euroopa ning sulgeda ettevõtte Belgias asuva Antverpeni tehase. Samuti kuulub koondamisele 40 juhtivat kohta, nagu Opel varem sel kuul teatas.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077