Autor: Romet Kreek • 18. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apache tulemus alla ootuste

Naftakompanii Apache teatas neljanda kvartali kasumist, mis jäi analüütikute ootustele alla, vahendas Bloomberg.

Puhaskasumiks tuli 583 mln dollarit ehk 1,72 dollarit aktsia kohta. Aasta varem teenis ettevõte 2,95 miljardi dollari suuruse kahjumi, mida tuli 8,80 dollarit aktsia kohta. Valuutakursside kõikumisi mittearvestav kasum aktsia kohta oli 1,96 dollarit ehk ühe sendi võrra allpool analüütikute ootuseid.

Apache'i aktsia hind langes 1,3 protsenti, 102,20 dollarile.

Neljandas kvartalis sai aktsia 19 ostusoovitust, seitse hoia-soovitust ja ühe müügisoovituse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077