Autor: Väinu Rozental • 17. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Pere Leib sulgeb Pärnu kondiitritsehhi

Aktsiaselts Pere Leib Tootmine paneb firma Pärnu osakonnas kinni kondiitritsehhi ja koondab 36 inimest, kes 15. maist täiendavad Pärnumaa töötute ridu.

36 koondatavat töötajat moodustavad tsehhi ligi 120 töötajast kolmandiku, leiva-saia, samuti kama tootmine Pärnus jätkub. "Tegemist on töö ümberkorraldusega," ütles ASi Pere nõukogu liige Karl Liivapuu „Aktuaalsele kaamerale“.

Pere Leiva juhid on öelnud, et Tartuski on kondiitritel vähe tööd ja pole mõtet kahes kohas kondiitritsehhi hoida. 

Viimasel ajal on Pärnumaal nädalaga lisandunud keskmiselt 170 töötut, sadakond aga läheb arvelt maha, niisiis tuleb kuus juurde ligi 300 töötut.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077