Autor: Indrek Kald • 8. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman varastas Kuressaares elektrit

Starman laskis Kuressaares firma tarbitud elektri eest maksta inimestel, kes ei kuulu isegi firma klientide nimekirja.

Starmani isetegevus Kuressaares majade üldelektriga "loomingulisel" ümberkäimisel tuli välja juhuslikult: nimelt avastas Kiriku tänaval asuv fotoateljee Turufoto, et nende ruumides asuva seinakarbi kaudu toimub ümbruskonna majade varustamine telepildiga, ent elektrijuhe karbist jooksis Turufoto voolumõõtjasse, kirjutas Oma Saar.

Lisaks avastas fotoäri juhataja Annika Otstavel – kes peab Kuressaares Kohtu tänaval ka Tekstiilipoodi –, et sellegi poe voolumõõtjasse jookseb Starmani karbist elektrikaabel.

Starmani kommunikatsioonijuht Timo Hartikainen tunnistas, et firma on nõus tarbitud elektrienergia eest tasuma. Tema sõnul ehitas võrgu Starmani palgatud alltöövõtja, kes tõenäoliselt tegi vea seadme elektrienergiaga varustamisel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077