Autor: Ain Alvela • 17. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autoklaaside tootja hoidub praegu laienemisest

AS Saint-Gobain Glass Estonia sarnaselt Elcoteqiga lähiajal ei laiene, pigem keskendutakse stabiilse arengu tsementeerimisele.

"Taolist tootmise hüppelist laiendamist nagu Elcotegis meil kavas ei ole," kinnitas Elvas autoklaase tootva ettevõtte juhataja Andi Kasak. "Jätkame tasakaalustatud kasvu lähtudes turunõudluse muutustest."

Ta lisas, et kuna Saint-Gobaini kontserni erinevad äriüksused tegutsevad erinevatel turgudel, siis on sellest tulenevalt ka nende üksuste eesmärgid erinevad.

Teatavasti toimus ettevõttes viimane suurem laienemine tunamullu, kui 21. novembril 2008 sõlmisid ühinemisleppe AS Saint-Gobain Sekurit Eesti ja AS Saint-Gobain Autover-Autoklaas. Sellest veel kuu aega hiljem haaras loodud ettevõte oma tiiva alla ASi Baltiklaas ning moodustati praeguse nimega ettevõte. AS Saint-Gobain Glass Estonia kuulub sajaprotsendiliselt oma Skandinaavia emafirmale. Eesti tootmisüksuses saab tööd üle 230 inimese.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077