Autor: Romet Kreek • 13. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kraft Foodsi tulemus ületas prognoosi

Kraft Foods teatas, et nende aastakasum ületas ettevõtte enda prognoosi, vahendab Bloomberg.

Kraft Foods teatas, et 2009. aasta kasumiks tuli vähemalt kaks dollarit aktsia kohta võrreldes varasema 1,97 dollarilise prognoosiga. Analüütikud on prognoosinud ettevõtta kasumiks kaks dollarit aktsia kohta. 2008. aastal oli Kraft Foodsi kasum 1,90 dollarit aktsia kohta.

Ettevõte teatas, et nad suudavad pakkuda esmaklassilist tulemust koos Suurbritannia šokolaaditootjata Cadbury’ga või ka ilma. Kraft Foods, kes tegi 11 miljardi naelase pakkumise Cadbury’le avaldas ootamatult tulemused samal päeval, kui Cadbury teatas 2009. aasta kasumi- ja käibekasvust.

Cadbury 2009. aasta ärikasum kasvas aastaga 27 protsenti, 808 mln naelale. Käive kasvas 11 protsenti, kuuele miljardile naelale.  Analüütikud ootasid 806 mln naelast kasumit kuue miljardilise käibe juures.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077