Autor: Anne Oja • 31. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puusaag: esimesed 2009. aasta viljad saavad küpseks

2010 peaks nende muudatuste vilju hakkama maitsma, mis 2009 ette sai võetud, prognoosis Krimelte juht Jaan Puusaag.

"2009. aasta  algus läks veel inertsist tüürikeeramise peale. Samas ei tohi liigselt optimismi kalduda. Praegu kipub avalik arvamus mustast masendusest võltsoptimismi, mida on raske põhjendada," lisas ta.

Puusaagi sõnul on tegelik suunanäitaja nii Eestis kui mujal see, kas töötuse kasv lõpeb ja pöörab vähenemisele või mitte. "Tänu abiprogrammidele tundub, et pilt Euroopas laiemalt on paranemas. Kas ka ettevõtluskeskkond ja sealt edasi majandus tervikuna paraneb, ei ole veel kindel," märkis ta.

"Need võikski olla (2010. aasta - toim) märksõnad. Üldiselt on Eesti ettevõtluses neid, kes jätkuvalt kriisist kasu lõikavad ja neid, kes hinge vaaguvad. Ühist retsepti pole. Kriis pole kindlasti veel läbi," lausus Puusaag.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077