13. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seeder: Kalevi kommid kvaliteedilt maailmatasemel

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder külastas täna Kalevi kommivabrikut ja kohtus selle juhtkonnaga ning tõdes, et kommid vastavad nii Euroopa Liidu nõuetele ning on ka maailma mõistes tasemel.

"Kalevi vabriku kommitoodang vastab igati EL kõigile nõuetele ja on oma kvaliteedilt kindlasti maailmatasemel," ütles Seeder ministeeriumi pressiteates ning lisas: "Kalevi tooted ei sisalda sugugi rohkem kahjulikke lisandeid kui teiste EL-i liikmesriikide maiustused ja seepärast ei ole küll mingit põhjust eelistada teiste magusatootjate toodangut. Kõik on muidugi maitse küsimus".

Proua Evelin Ilves kritiseeris septembri lõpus ajakirjanduses Kalevi kommivabriku toodangut, kuna osades toodetes kasutatakse tervisele kahjulikke transrasvu. Kalevi kommivabriku esindajad on kinnitanud, et transrasvu kasutatakse vaid mõnedes toodetes ja ka neis on selliste rasvade osakaal väga väike ning igati normipiires.

Seejärel tegid Kalev Chocolate Factory töötajad avaliku pöördumise Evelin Ilvese poole, milles soovivad avalikku selgitust ja vabandust oma toodete "kräpiks" nimetamise pärast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077