Ettevõtjad: raskem aeg on möödas

Ettevõtjad usuvad, et raskeim aeg on möödas
ja kriis elab paljuski inimeste mõtlemises.


Eesti juhtivaid metallmööbli valmistajaid AS Jalax hakkas üleilmse majanduskriisi mõjusid tunnetama eelmise aasta teises pooles, kui tuli koondada või sundpuhkusele saata pooled töötajad 250-st, vahendas ERR uudised "Aktuaalset kaamerat".
Jalax alustas jõuliselt uute klientide otsinguid juba mullu esimeses kvartalis, seega enne kriisi algust, ja nüüd võib öelda, et see on ennast ära tasunud.
"Selle aasta suvest alates oleme mahte kõvasti kasvatanud ja oleme teel jälle normaalsesse majandusseisu," märkis Jalaxi juhatuse liige Peeter Allik ja lisas, et Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse kaudu on nad saanud toetust oma ekspordi turundusele ja koolitustoetust, samuti on ettevõte kasutanud KredExi toetuspakette.
Põltsamaa piirkonna suurim tööandja AS Põltsamaa Felix on hakkama saanud ühtegi oma 170 töötajast koondamata, kuigi müük on langenud paarkümmend protsenti, sest majandussurutis on muutunud ka inimeste ostueelistusi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara