2. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neste vahetab välja kõik makseterminalid

Neste vahetab esimese kütusemüüjana Eestis selle aasta lõpuks välja kõik makseterminalid. Kasutusele võetakse uue põlvkonna seadmed, mis teevad tankimise turvalisemaks ja kiiremaks, teatas ettevõte.

Automaatides kasutatakse kiipkaarditehnoloogiat ning sularahalugejaid, mis on valmis ka euro tulekuks. "Lisaks paigaldame osade jaamade ühele tankimissaarele uut tüüpi, tankuri külge kinnitatavad makseterminalid, kus klient saab ostu eest tasuda kaardiga tankuri juurest lahkumata. Seda tüüpi makseterminalid annavad tankijale suurema privaatsuse tehingu teostamisel," selgitas Neste Eesti peadirektor Indrek Kaju.

"Kõik uued makseterminalid on varustatud tankimisjuhendiga ekraanil ning neid on lihtne käsitleda," lisas ta.

Sel aastal ehitab Neste veel kaks uut automaatjaama: Tartus Lõunakeskuse juures ning Viljandis, Riia maanteel.

46 jaamaga on Neste juhtiv autokütuste jaemüüja Eestis. Neste Eesti AS kuulub Soome naftatööstuskontserni Neste Oil Oyj, mille aktsiad on noteeritud Helsingi väärtpaberibörsil.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077