30. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiviõli veetorudele kulub 75 miljonit

Sel aastal viiel tänaval joogiveetorustiku vahetamisse kaks ja pool miljonit krooni investeerinud Kiviõli tahab järgmisel aastal alustada uute kanalisatsioonisüsteemide rajamist linna lõunapoolses rajoonis, mis läheb maksma ligikaudu 75 miljonit krooni, kirjutab Põhjarannik.

Augustis lõpevad veetorustiku ehitustööd Keskpuiesteel, Koidu, Lõuna, Paju ja Posti tänaval. Kokku rajati ja rekonstrueeriti ehitustööde käigus 1,4 kilomeetri jagu veetorusid. Projekti kaasrahastajaks oli SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK), kes toetas linna 2 miljoni krooniga. Linn lisas sellele veel 360 000 krooni ning OÜ Kiviõli Vesi 150 000 krooni.

Kiviõli abilinnapea Anu Needo kinnitusel tagab investeering kvaliteetse vee piirkonnas, kus veetorustik oli vana ja avariiline. "Peale selle pidime Lõuna ja Koidu tänava veetorud ringistama, et parandada vee liikumist torudes," lisas ta.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077