17. juuni 2009
Jaga lugu:

Saku Kuld Rootsis 21. kohal

Aprillis-mais müüs Saku Õlletehas Rootsi riiklikus alkoholimüügiketis Systembolagetis 175 000 liitrit Saku Kulda, mis andis kõikide Systembolagetis müüdavate eksportõllede seas tubli 21. positsiooni, teatas ettevõte.

Saku Õlletehas on rahul selle aasta alguses käivitunud õllemüügiga Rootsis, ettevõtte teatel on Saku Kuld ületanud esialgseid müügiootusi ning aidanud tõsta Saku Õlletehase 2009. aasta esimese viie kuu ekspordimahud 3,12 miljoni liitrini.

Saku Õlletehase müügidirektori Margus Kasteini sõnul on Saku Kulla müügiedu meeldiv uudis. “Oleme igas mõttes ületanud oma prognoose ja väga rõõmsad, et Saku Kuld on juba esimestel kuudel nii hästi Rootsi jaeturul vastu võetud. Esimesed kuud on näidanud müügimahtude liikumist kasvavas tempos, mis on vastu kõrghooaega kahtlemata positiivne trend, ” märkis Kastein.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee