17. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Kuld Rootsis 21. kohal

Aprillis-mais müüs Saku Õlletehas Rootsi riiklikus alkoholimüügiketis Systembolagetis 175 000 liitrit Saku Kulda, mis andis kõikide Systembolagetis müüdavate eksportõllede seas tubli 21. positsiooni, teatas ettevõte.

Saku Õlletehas on rahul selle aasta alguses käivitunud õllemüügiga Rootsis, ettevõtte teatel on Saku Kuld ületanud esialgseid müügiootusi ning aidanud tõsta Saku Õlletehase 2009. aasta esimese viie kuu ekspordimahud 3,12 miljoni liitrini.

Saku Õlletehase müügidirektori Margus Kasteini sõnul on Saku Kulla müügiedu meeldiv uudis. “Oleme igas mõttes ületanud oma prognoose ja väga rõõmsad, et Saku Kuld on juba esimestel kuudel nii hästi Rootsi jaeturul vastu võetud. Esimesed kuud on näidanud müügimahtude liikumist kasvavas tempos, mis on vastu kõrghooaega kahtlemata positiivne trend, ” märkis Kastein.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077