24. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saeveski tegevjuht: lähme Euroopa turule oma nõutama!

Kas me jääme ootama, millal suured poisid meile tükikesi jagavad või vaatame Euroopa turule kui oma põhiturule ja lähme sinna turule oma nõutama, püstitas ASi Toftan tegevjuht Martin Arula küsimuse täna Tartus toimunud metsanduse visioonikonverentsil „Pöörame languse tõusuks“.

Arula andmeil vähendatakse Euroopa puiduturu dikteerijariikides Rootsis, Soomes, Saksamaal ja Austrias tootmismahtu 30-40 protsenti ja puittoodete tarbimine väheneb samas 20-25 protsenti. „Need protsendid on tootegrupiti vägagi erinevad ja just seda peame hoolikalt vaatama,“ rõhutas Arula.

Arula on veendunud, et meie tootjad suudaksid sellesse pakkumise ja nõudluse kõverasse ennast sisse suruda küll. „Turg meie puidutoodetele on Euroopas täiesti olemas, aga meid pole seal,“ lausus Arula. „Ärme jää turutõusu ootama, vaid lähme turule oma nõutama!“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077