24. aprill 2009
Jaga lugu:

Saeveski tegevjuht: lähme Euroopa turule oma nõutama!

Kas me jääme ootama, millal suured poisid meile tükikesi jagavad või vaatame Euroopa turule kui oma põhiturule ja lähme sinna turule oma nõutama, püstitas ASi Toftan tegevjuht Martin Arula küsimuse täna Tartus toimunud metsanduse visioonikonverentsil „Pöörame languse tõusuks“.

Arula andmeil vähendatakse Euroopa puiduturu dikteerijariikides Rootsis, Soomes, Saksamaal ja Austrias tootmismahtu 30-40 protsenti ja puittoodete tarbimine väheneb samas 20-25 protsenti. „Need protsendid on tootegrupiti vägagi erinevad ja just seda peame hoolikalt vaatama,“ rõhutas Arula.

Arula on veendunud, et meie tootjad suudaksid sellesse pakkumise ja nõudluse kõverasse ennast sisse suruda küll. „Turg meie puidutoodetele on Euroopas täiesti olemas, aga meid pole seal,“ lausus Arula. „Ärme jää turutõusu ootama, vaid lähme turule oma nõutama!“

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt