Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 26. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elcoteq Tallinna uus peadirektor on Vitali Vunš

Elcoteq Tallinna uus peadirektor on alates tänasest Vitali Vunš.

Uues ametis vastutab ta Tallinnas Peterburi teel asuva tehase igapäevase töö juhtimise eest, teatas ettevõte. Kokku töötab Elcoteq Tallinnas 2000 inimest. Vunši senine töö oli ühe Elcoteq SE globaalse kliendi toodete tootmise juhtimine kõigis Elcoteqi tehastes üle maailma.

Vitali Vunš jätkab juba eelmise peadirektori algatatud arendusprojektidega, mille hulka kuulub Tallinna tehase kasumlikkuse kasvatamine, samuti tooteliinide uue paigutuse ja suurema efektiivsuse saavutamine Tallinna tehases.

Vitali Vunši sõnul mõjutab maailmamajanduse käekäik ka Tallinna tehast. “Me ei tea veel kogu majanduskriisi mõju ja suurust, kuid on juba praegu selge, et me peame olema rohkem paindlikud ja efektiivsed rahuldamaks klientide vajadusi. Sealhulgas on vaja üle vaadata kõik meie senised kulutused ja elimineerida dubleerivad tegevused“, lisas ta.

Vitali Vunš lõpetas Tallinna Polütehnikumi elektroonika erialal ja tal on Tallinna Tehnikaülikoolis omandatud bakalaureuse kraad rahvusvahelise ärijuhtimise alal. Ta alustas oma tööd Elcoteqis juba kümmekond aastat tagasi. Seni on ta olnud tegev tootmisjuhtimise erinevatel tasanditel nii Tallinna kui ka Peterburi tehases.

Heikki Mäki alustas tööd Elcoteq SE globaalsete juhtimisprotsesside direktorina. Ta jätkab tööd Tallinna tehase juhatuse esimehena.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077