Autor: Mait Jüriado • 25. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Firmade tulevikuperspektiiv tundub mustem

Tootmisettevõtted pole firmajuhtide hinnangul oma väärtust kaotanud, kuid ostu-müügi hinnas kajastuv tulevikuperspektiiv on mustem, selgus aripaev.ee küsitlusest.

"Ma ei oska teile nii kohe öelda. Ma lugesin selle artikli küll täna hommikul läbi (reedeses Äripäevas ilmunud "Firmade väärtus sulab" - toim) ja ise mõtlesin selle peale, aga meil varade hindamist ei ole toimunud ja ma ei taha hästi uskuda, et me firma eriti odavnenud on," vastas Nõo Lihatööstuse juht Toomas Kruustük aripaev.ee küsimusele, kui palju Nõo Lihatööstus odavnenud on.

Kroonpressi tegevjuht Andres Kull sõnas firma praeguse väärtuse kohta: "Keeruline öelda, me ei arvuta seda kogu aeg. Bilansimahtu me hetkel küll alla hinnanud ei ole."

Kull lisas: "Kui keegi oleks reaalne ostja, siis kindlasti müügi-ostu hinnas oleks seda tulevikuperspektiivi sees ja hetkel on see küll väiksem ja tundub mustem kui aasta tagasi. Ma usun, et see on praegu mistahes firmaga niimoodi."

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077