15. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Carlsberg koondab Balti riikides 124 töötajat

Carlsberg plaanib koondada Balti riikides 124 töötajat ja Taanis 150, vahendas Bloomberg.

"Need turud on kasumlikud, kuid me peame muutuma efektiivsemaks, parandamaks kasumlikkust," ütles ettevõte juht Jörgen Buhl Rasmussen. "Raske on öelda, mis hakkab juhtuma kuue kuu pärast. Ma tahan olla kindel, et Carlsberg on selleks valmis," lisas ta.

Koondamised algavad esimeses kvartalis ja järgnevad sarnastele sammudele Prantsusmaal, Suurbritannias ja Itaalias. "Olukord Venemaal läheb tänavu raskeks, kuid see on meile ka võimalus võtta turuosa," ütles Rasmussen. "Me ei ole seal lühiajaliselt," märkis ta.

Saku Õlletehase juhatuse esimees Veli Pekka Tennilä ütles täna postimees.ee-le, et ettevõte koondab 16 inimest. "Koondamised on väga raske samm, kuid me teeme kõik endast oleneva, et muudatused oleksid inimeste jaoks veidigi kergemad. Meie personaliosakond jagab kõikidele lahkuvatele töötajatele konsultatsioone, samuti meie naabruses asuvate ettevõtete ja ka meie koostööpartnerite kontakte, et aidata inimestel uusi töökohti leida," rääkis ta.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077