5. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Küpsetamata praed kadusid letilt

Küpsetamata praadide müügimaht hüppas aastavahetusel 53% võrra üles, teatas Maag Lihatööstus.

AS Maag Lihatööstus müüs detsembris talvetooteid 30,6% enam kui aasta tagasi. Võrreldes 2007 aasta detsembriga kasvas enim küpsetamata praadide käive - üle 53%. Veretoodete müügi maht kasvas samas 36%.

Jõuluhooaja populaarseim toode oli Maag Lihatööstuse juhi Peep Rahuoja sõnul Rannarootsi Seapraad küpsetuskotis, mida müüdi ligi 8 tonni.

IV kvartalis kasvas kõige enam müük küpsetamata praadide kategoorias, mille käive suurenes üle 37%. Veretoodete käibekasv oli ligi 33%. Kokku kasvas talvetoodete müük viimasel kolmel kuul võrreldes aastataguse perioodiga 22,4 tonni.

AS Maag Lihatööstus annav Läänemaal Taebla vallas tööd 205 inimesele.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077