Autor: Artur Tooman • 11. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Glaskek sulgeb märtsini Tallinna tehase

Eesti suur aknatootja Glaskek sai tööinspektsioonist loa saata märtsini sundpuhkusele 50 inimest, kirjutas venekeelne majandusportaal dv.ee.

Glasgeki juhatuse liikme Indrek Pajuri teatel ei sulge nad tehast, vaid peatavad ajutiselt plastik- ja puitakende tootmise. Kui skandinaavlased jaanuaris kinnitavad oma puitakende tellimused, kutsutakse osa inimesi puhkuselt tagasi. Tallinnas jääb ettevõttel tööle alumiiniumakende ja klaaspakettide tootmine. Kokku töötab ettevõttes Tallinnas 150 inimest.

Talvel jätkavad tööd Glaskeki Tartu ja Narva tehas, Tartus töötab 150 inimest, Narvas 60.

Pajuri sõnul otsustatakse veebruaris, kuidas edasi minna: kas alles jääb üks neist kahest või jätkavad mõlemad. Tema hinnangul on akende tootmine kahanenud 30 protsenti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077